PRAVNI PODUK
Pogoji in pravila uporabe spletne strani mojoglasnik.com.

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke za spletno analitiko in oglaševanje, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska teh strani soglašate z njihovo uporabo. Za nastavitve in več informacij o piškotkih kliknite tu.

Spoštujemo vašo zasebnost, zato se zavezujemo, da vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretji osebi brez vaše vednosti in odobritve, razen v primeru zlorab ali drugih kršitev zakona. Za vsebino oglasa odgovarja izključno tisti, ki oglas odda. Moj Oglasnik je zgolj posrednik informacij, namenjen komunikaciji med uporabniki interneta. V primeru zakonskih kršitev in zlorab bomo podatke o uporabniku, ki je sporni oglas oddal, na zahtevo pristojnih organov posredovali pristojnim institucijam.

Pri oddaji oglasa se zavezujete da so slike vaša last - torej slike, ki ste jih sami izdelali oziroma fotografirali. Za objavo slike, ki je avtorsko zaščitena, je odgovoren lastnik oglasa - to je oseba, ki je oglas oddala.

Po 2. točki 6. člena Zakona o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno je naročnik oglasa dolžan ob naročilu oglasa navesti podatke o njegovi identiteti: podjetje in sedež podjetja ter ime in priimek odgovorne osebe ali ime in priimek naročnika ter njegovo stalno prebivališče.